Bittra miner!

For iväg till Adam och Norra Unnaryd idag, hämtade Patriot och Alexander innan vi påbörjade vår resa, nu säger vi inte detta högt... Men *pip* för att bo där, haha.
Vi lirade basket, spelade "med andra ord" och kollade på film, vi gled helt enkelt!
Haha, juste, Peo(Min bil) gjorde en del väsen av sig också, lakritsremmar i Norra Unnaryd, CHECK! Sen for vi igenom det som Adam kallar "byn".... Jag skulle mer jämnföra det med Ica Maxiparkeringen, med ett tiotal parkerade fjuttbilar, i klass med Peo helt enkelt.. NOT! Peo är fin, mkt fin!

Aja, nu till det sorgliga, jag kan inte uttrycka min och Peos känsla, vi känner en stor tomhet tillsammans.
För jag skulle tanka på vägen hem, inte för att det behövdes, men Peo kräver vissa rutiner. Som sagt...
Jag stannade iaf på Jet i Kortebo, som numera är bannlyst från min och Peos sida. Den stal 100 rikstaler, pumpen hade lagt av, och nu har den framförallt det efter min vänsterkänga.
Så nu kommer vi till det där med att reklamera... Jag och Peo hade bittert taktiksnack på vägen hem, vilket i sin tur ledde till en del gräl.... Främst då jag lade fram förslaget om att säga att jag tankat "min tankbil" som rymmer flera hundratals kubikliter, vi snackar om en stor summa pengar.. Är det de här som kallas bedrägeri?
Haha, grälet uppstod iaf pga min jämnförelse med Peo och en Tankbil, Peo förstod inte att allt handlade om pengar. Så jag fick helt enkelt ge mig, vi slutade som vänner. Friends 4 life! Kärlek!

Sova!? Ja, därför säger vi såhär... MACKANPebe - Blogga regelbundet? Hell Yeah Baby!
På återseende, smek

Kan inte sova...

Kan inte sova, enda anledningen till att jag är uppe, haha. Jag är ingen Vampyr som vissa tror, haha.
Nä, saken är den här. Lirar lite poker på nätet.
Sitter vid ett bord med största puckot ever, jag ska berätta...
Alla kring bordet checkar, men en stackare lägger sig... Av vilken anledning? Hon är störd i huvudet, vem lägger sig när man kan gå med gratis för att se floppen?
Jo, ett pucko från England, är jag förvånad? Nä, men irriterad!

Godnatt, nu ska jag somna med Foo Fighters väsnandes i bakgrunden, härligt! Gillar läget!

Uppdatering:


Nu gjorde en kines likadant, inte ett dugg förvånad.. Dessa kineser.... Juste, skulle sova, vi säger så..

Topp Notch!

Du har tagit mitt hjärta..... Med en ända blick! Ja, det är inte mig vi pratar om, utan Arn Folkesson, haha, vilket jävla namn.
Haha, fast det kunde vart mig vi pratar om, men nä, nu ska vi inte gå så fort fram här inte...
Dagen har för övrigt varit toppen av topp notch, vann på minigolfen, nämner inga namn, men..... Ja juste.. Topp Notch!

Uppdatering:

Inte Arn Folkesson, utan Arn Magnusson, ännu värre!

gillar läget!

Gott är bara förnamnet, jag älskar det!
Haha, jag har mkt pågång just nu, svårt för att bestämma mig, var ska jag börja?
Var ute igår(fredags) Blev livets drag, träffade broshan på o'learys, han var äckligt nöjd, men det är standard, jag gick inte rakt vill jag lova.
Sen var det någon jäkel till tjej som började slick på min hand, efter 5 minuters slick fick jag nog, haha, hon var bara ute efter min stämpel. Pratade med Elin typ 7 gånger under kvällen, måste blivit dyrt, haha.
Sen senare på kvällen la jag in ett stabilt move och rörde mig själv bort mot Sir Simons där jag träffade livets människa, jag gillar det!
Nu är jag återigen pilo, skulle haft efterfest med Edvin, men han däckade i soffan, så jag sitter här själv med två pigelindrinkar, gott är det!
Botten upp!
Det bästa med kvällen är att jag konstaterat att jag gått plus med 15 öl, en spritflaska, och 4 snusdosor, jag är äöckligt nöjd, två cigg med, dem tar vi nu, smek på er alla, som jag brukar säga, vi ses under OS 2020, då är det jag som håller er uppdaterade...
Smek återigen... Gillar läget!

RSS 2.0